Informatie over het evenement


Op deze pagina vind je alle informatie die gerelateerd is aan het HilverJazz-evenement. Staat de informatie die je zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met de organisatie via .

Kaartverkoop


De editie van HilverJazz 2017 en 2018 waren uitverkocht. Voor de editie van 23 november 2019 zijn nog kaarten beschikbaar. Koop kaarten voor Hilverjazz 2019

Heb je reeds een kaartje gekocht en nog niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar . We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om alsnog de kaarten toe te sturen.

Locatie / parkeren


HilverJazz vindt plaats in het Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek. Deze locatie is eenvoudig te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer.

Met de bus

De officiƫle dienstregeling is te vinden op de site van Arriva. Vanaf Station Tilburg Centraal neem je bus 142 of 143, stap uit bij halte Doelenstraat. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar Cultureel Centrum Elckerlyc. Je route naar HilverJazz online uitzoeken? Kijk dan op 9292.nl.

Met de auto

Wanneer je HilverJazz met de auto bezoekt, kun je je auto parkeren op het parkeerterrein of in de parkeergarage van Cultureel Centrum Elckerlyc. Kun je hier geen parkeerplaats vinden, dan kun je uitwijken naar het parkeerterrein bij Jumbo aan de Hilverstraat, naar de Papenstraat of de Hertog Janstraat.

Met de fiets

Bij Cultureel Centrum Elckerlyc is voldoende plek aanwezig om je fiets te stallen.

Eten en drinken


Naast jazzmuziek op hoog niveau biedt HilverJazz ook een hapje en drankje van lokale leveranciers. De volgende stands zullen je voorzien van een lekkere versnapering:

Fabulous Fingerfood verzorgd door Kookgenoten


Lolly van tonijn met wakame gel

Bonbon van gerookte zalm met tobiko

Sushi met wakame en soja (van vis en meer)Serranoham met piel de sapo en rode peper

Traag gegaard buikspek met espuma van wasabi

Quiche van prei, kaas en spekA la minute gekookte ravioli met tomaat en basilicumRooie Fikkaas met zoete uien

Camembert met perenstroop

Snackpaprika gevuld met geitenkaas

Wrap met kruidencreme en rucola

Consumptiebonnen


De consumpties worden betaald met Elckerlyc-consumptiemunten. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa en het gehele jaar als betaalmiddel bij Cultureel Centrum Elckerlyc te gebruiken.